Sunday, January 8, 2023

Hoe een Google-account te beveiligen als u een onbekend apparaat vindt?


Google is een van de beste zoekmachines, die het leven van iedereen gemakkelijk en probleemloos maakt. Iedereen kan alles, overal en altijd probleemloos doorzoeken. Hun meest robuuste beveiliging helpt de privégegevens van gebruikers veilig te houden. Google stelt de gebruiker altijd op de hoogte van het onbekende apparaat dat aan zijn account is gekoppeld en biedt extra stappen om zijn identiteit te bevestigen.

De geavanceerde beveiliging van Google beschermt gebruikers met gevoelige en zichtbare informatie altijd tegen gerichte online aanvallen. Als u echter een onbekend apparaat vindt dat is verbonden met uw Google-account, kunt u uw account snel beveiligen met behulp van Google-ondersteuning. Als u echter op zoek bent naar de stappen om uw Google-account te beveiligen, moet u de stappen volgen als u een onbekend apparaat ziet.

Stappen om een ​​Google-account te beveiligen

  • Open een Google account op uw apparaat.
  • Selecteer vervolgens Beveiliging in het linkernavigatievenster.
  • Kies er vervolgens voor om alle apparaatopties te beheren in het "Uw apparaatpaneel"
  • Vervolgens vindt u een lijst met apparaten waaraan uw Google-account is toegevoegd. U kunt eenvoudig op de optie Afmelden klikken als u een onbekend apparaat vindt. Of u kunt de hulp van de technische ondersteuning van Google vragen om uw account te beveiligen.

U kunt echter zoeken naar bepaalde signalen dat iemand anders uw Google-account gebruikt:

  • U vindt een andere browser: vindt u een onbekende browser, zoals Safari of Chrome, dan degene die u gewoonlijk gebruikt.
  • De locatie moet worden gecorrigeerd op het vermelde tijdstip: u herinnert zich mogelijk niet meer waar u was als u reist. Maar als u een verdachte plaats aantreft, moet u zich afmelden bij dat apparaat.
  • U kunt zich niet herinneren dat u uw account op een bepaalde tijd en datum hebt gebruikt: als u een bepaalde tijd en datum niet weet, kunt u zich ook aanmelden bij dat onbekende apparaat.
  • U herkent het apparaat niet: u moet de apparaten kennen die u gebruikt in uw account en u afmelden bij het onbekende apparaat.
Hoge beveiliging en bescherming kunnen u helpen uw gegevens en informatie te beveiligen. U moet uw account echter alleen aan uw apparaten toevoegen en u afmelden bij onbekende apparaten. Als u hulp nodig heeft bij het beveiligen van uw account tegen onbekende apparaten, u kunt het bellen Google Support nummer om uw problemen op te lossen.

Gerelateerde artikelen



Hoe Google Vertalen uit te schakelen?

  Iedereen die op deze planeet leeft, heeft gehoord van Google of wat het kan doen. Het is tegenwoordig een van de meest populaire en betrou...