Sunday, January 1, 2023

Hoe Google Games Sync uit te schakelen?


Ben jij een van de vele mensen op de planeet die graag games speelt op je smartphone, laptop of computer? Als uw antwoord ja is, zou u meer moeten leren over Google en hoe het voor u van nut kan zijn.

Hoewel dit software programma voor het eerst als zoekmachine in de technische wereld werd geïntroduceerd, is het in korte tijd meer geworden dan dat. Het heeft nu een centrum waar je zonder problemen allerlei applicaties en games kunt downloaden, genaamd Google Play Store. Daarom moet u uw best doen om meer te leren en de hulp van het te bellen Google Support team  wanneer u tijd heeft.

Niet alleen dat, maar dit software programma kan u ook voorzien van een spel toepassing waarin u al uw spelprogramma's zonder problemen kunt opslaan. Daarom moet u Google Games zo snel mogelijk downloaden en installeren als u binnen korte tijd de meest geschikte resultaten wilt behalen.

Het maakt niet uit wie u bent of hoe lang u de applicatie al gebruikt, het kan een behoorlijke uitdaging voor u zijn om dit software programma te gebruiken als dit uw eerste keer is. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de belangrijkste dingen die u moet doen, praten met het technische ondersteuningsteam van Google en om hun hulp vragen. Ze zijn heel vriendelijk en efficiënt, dus u kunt er met succes en veilig op vertrouwen. Ze stellen u in staat om de applicatie zonder verdere problemen te gebruiken.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt nemen als u de Google Games-synchronisatieoptie wilt uitschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw smartphone starten en de Chrome-applicatie openen
  2. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op uw profiel in de rechterbovenhoek
  3. Tik in de nieuwe reeks opties die worden geopend op Sync
  4. Er verschijnt een nieuw scherm op uw scherm, tik op de knop 3 Schakel synchronisatie uit
  5. Schakel de gegevens uit voor elke toepassing die u niet wilt synchroniseren

Als je een van de bovenstaande stappen niet voltooit, bel dan zo snel mogelijk het ondersteunings nummer van Gmail.

Gerelateerde artikelen

Vind de beste oplossingen om probleemloos Google Maps te blijven gebruiken

Hoe Google Vertalen uit te schakelen?

  Iedereen die op deze planeet leeft, heeft gehoord van Google of wat het kan doen. Het is tegenwoordig een van de meest populaire en betrou...