Sunday, January 22, 2023

Hoe Google Drive-mappen delen?


Ben jij iemand die een smartphone, laptop of computer heeft die je dagelijks gebruikt? Als uw antwoord ja is, weet u waarschijnlijk al hoe het bestaan ​​van internet het leven aanzienlijk gemakkelijker heeft gemaakt. Het heeft ons verschillende soorten applicaties en services opgeleverd om de kwaliteit van onze ervaring met een ruime marge te verbeteren. Een van deze softwareprogramma's is Google.

Het is een van de meest populaire en vertrouwde applicaties die momenteel op de planeet beschikbaar zijn. Houd er daarom rekening mee dat u er zo snel mogelijk meer over wilt leren met de hulp van het ondersteuningsteam van Google. Het is een van de meest multifunctionele softwareprogramma's die u ooit zult tegenkomen, omdat het zijn gebruikers verschillende soorten hulp biedt.

Hiermee kunt u zonder enige moeite naar dingen zoeken, contact opnemen met mensen, e-mails verzenden, afbeeldingen downloaden, enz. Niet alleen dat, maar als u iemand bent die extra ruimte nodig heeft om bestanden en documenten op te slaan, is Google Drive de juiste keuze. Daarom moet u deze applicatie zo snel mogelijk downloaden en gebruiken.

Vind je het lastig om uit te zoeken hoe je de voordelen van een multifunctioneel softwareprogramma zoals Google kunt benutten, aangezien dit je eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste met het technische ondersteunings team van Google praten en hen vragen u dienovereenkomstig te begeleiden.

Deze experts zijn goed opgeleid en vriendelijk, dus u kunt ze zonder verdere overweging om allerlei hulp vragen.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Google Drive-mappen op de juiste manier wilt delen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Drive applicatie downloaden en openen op uw smartphone of computer
  • Je bevindt je op een pagina vol met verschillende mappen, tik op degene die je wilt delen
  • U krijgt een lijst met opties, tik op Delen
  • Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, selecteer Algemene toegang
  • Kies de categorie mensen die toegang hebben tot de map
  • Selecteer de rol van de mensen met wie u uw bestand deelt

Bellen Google Nederland ondersteuningsnummer als je meer tips wilt over de bovenstaande stappen.


Gerelateerde artikelen

Vind de beste oplossingen om probleemloos Google Maps te blijven gebruiken

Hoe Google Vertalen uit te schakelen?

  Iedereen die op deze planeet leeft, heeft gehoord van Google of wat het kan doen. Het is tegenwoordig een van de meest populaire en betrou...