Monday, January 30, 2023

Hoe Google Voice toe te staan de microfoon te gebruiken?


 Bent u een van de vele mensen die op zoek zijn naar een applicatie die u tal van voordelen kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u meer leren over Google en hoe Google u op verschillende manieren kan helpen.

Het is een soort software programma dat in eerste instantie bij mensen werd geintroduceerd als een zoekmachine. Sindsdien heeft Google echter verschillende soorten applicaties en services uitgebracht om zijn gebruikers op verschillende gebieden van het leven te helpen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er meer over moet weten met de hulp van het Google ondersteunings team wanneer u tijd heeft.

Naast al deze aspecten kunt u met dit software programma ook een door u gemaakte applicatie uploaden met behulp van Google Play services.

Niet alleen dat, u kunt ook de verschillende tools van Google gebruiken om bestanden te downloaden, met mensen te praten, vergaderingen te houden, uw evenementen te plannen, enz., met een ruime marge. Al deze elementen zullen u zonder enige moeite de beste voordelen opleveren.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een applicatie te downloaden en in te stellen die is gemaakt door een multinationaal technologie bedrijf genaamd Google?

Als uw antwoord ja is, kunt u mogelijk niet op de best mogelijke manier de meest relevante resultaten verkrijgen. Daarom moet u er in tijden als deze aan denken om contact op te nemen met het technische ondersteunings team van Google en hen te vragen u grondig te begeleiden.

Verder zijn er enkele instructies die u moet kennen als u Google Voice de microfoon wilt laten gebruiken. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw smartphone openen en naar het menu Instellingen gaan dat u tegenkomt

2. U krijgt een lijst met talloze alternatieven. Tik op het tabblad Apps dat u zult vinden

3. Er wordt een andere pagina op uw scherm geopend met meerdere tabbladen, blader er doorheen en selecteer Google

4. Tik vanaf de nieuwe pagina die voor je verschijnt op het tabblad Toestemmingen dat je tegenkomt

5. Tik op de microfoonoptie op de volgende pagina en schakel deze overeenkomstig in

Bellen Google support Nederland als u meer wilt weten over deze applicatie en de functies ervan.

 

Gerelateerde Links

Hoe Google Drive-mappen delen?

Hoe Google Vertalen uit te schakelen?

  Iedereen die op deze planeet leeft, heeft gehoord van Google of wat het kan doen. Het is tegenwoordig een van de meest populaire en betrou...